Πόλης Μηχανική - Μελέτη,Κατασκευή,Συντήρηση,Διαχείριση Οικοδομικών και Επαγγελματικών Χώρων

 

 polis
ΜΕΛΕΤΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

 

Επενδύοντας στον επαγγελματικό σας χώρο

Όσοι ανακαινίζουν τον επαγγελματικό τους χώρο δεν ξοδεύουν χρήματα όπως συνήθως ακούγεται αλλά αντιθέτως αποσβένουν το κόστος ανακαίνισης και εισπράττουν κέρδος αφού χρόνια τώρα έχαναν πελάτες από την παρωχημένη αισθητική και χαμηλή ποιότητα του χώρου τους.


Το επιτελείο συνεργατών της Πόλης Μηχανική απαρτίζεται από πολιτικό μηχανικό, αρχιτέκτονα, μηχανολόγο, σχεδιάστρια, διακοσμητές και εν συνεχεία από τους εργατοτεχνίτες και όχι μόνο από αυτούς όπως συνηθίζεται από άλλες εταιρίες. Το γραφείο μας επιμορφώνει διαρκώς τους εργατοτεχνίτες με νέες τεχνικές και πρωτοποριακά υλικά με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην απόδοση του έργου βάση των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων.

Η Πόλης Μηχανική προσφέρει 15ετή γραπτή εγγύηση βλαβών, πιστοποιημένα υλικά άριστης ποιότητας και δυνατότητα κατασκευής fast track σε τρεις βάρδιες. Η σειρά των υπηρεσιών μας για την ανακαίνιση του χώρου σας περιλαμβάνει: τον προέλεγχο των υποδομών, την αρχιτεκτονική αποτύπωση, τη μελέτη και το σχεδιασμό, την κατάρτιση του προϋπολογισμού και του χρονικού προγραμματισμού, την επίβλεψη, την κατασκευή καθώς και την παροχή πλήρους συντήρησης του ακινήτου μετά την αποπεράτωση των εργασιών εντός και εκτός εγγύησης με άμεση εξυπηρέτηση.


Ευχαριστούμε Lifo! http://www.lifo.gr/market/marketnews/100353

Πληροφορίες – Διάφορα

Τρόποι Πληρωμής

amex diners electron
maestro mastercard visa
Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Online Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 69 επισκέπτες και κανένα μέλος

12:59:25

Links

ypeka

LogoSidenor ktirio isomat polmich
mastoremata idanikospiti durostick logo ypeka
renovat logo knauf logo neonenergyprosfora 2 logored
eliniae LOGO-KATS fb-plaisio-logo tee2
3635 logotop Logo HERON GR 01 diaklogo michanikosgr